cazare predeal brasov

Wiki Article



cazare predelut bran
Casuta pentru doua persoane cu priveliste catre muntii Bucegi și Piatra Craiului. A fost amenajata cu piatra naturala atat in inside cat si in exterior.

Pentru toate hotelurile afisate in web-site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

țigările electronice și vape-urile sunt interzise în toate spaţiile comune şi private din inside

Ne-a facut checkin swift astfel incat sa urcam si sa ne uscam/spalam. A doua zi ne-au permis un checkout mai tarziu, fara niciun Price suplimentar. Am apreciat foarte mult aceste lucruri.

Avem peste 70 de milioane de evaluări ale proprietăților, toate de la oaspeți reali și verificați.

“The quite cozy bed and the climate that manufactured our stay much better, and very last although not minimum, the swimming pool, jacuzzi, sauna and breakfast put designed for the calming and enjoyable remain”

Avem peste 70 de milioane de evaluări ale proprietăților, toate de la oaspeți cazare predeal revelion reali și verificați.

Echipa Direct Booking tine legatura permanenta cu hotelurile si pensiunile publicate in website pentru a actualiza in cat mai cazare predeal ase scurt timp informatia publicata.

Restaurant stylish cu preparate din bucătăria tradițională românească, cât și din cea mediateraneană si internationala. Pentru comenzi accesati MENIUL

Dacă doriți o vacanță la munte și să profitați la highest de timpul dvs., atunci aveți nevoie de cazare cu vouchere de vacanță în locația Elaborate Mona. Locația se dovedește a fi Tremendous drăguță și are toate facilitățile de care aveți nevoie. Camerele sunt destul de confortabile, iar curtea interioară este dotată cu foișor cu grătar, parcare și loc de joacă pentru copii.

To find out right selling prices and occupancy info, incorporate the quantity and ages of children inside your team to your quest.

Partiile de cazare in predeal karpatia ski din Predeal sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Predeal pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti.

Treasure Mountain Predeal este o unitate de cazare cu chicinetă, situată în Predeal, la 600 m de pârtia de schi Clăbucet și la seven hundred m de cazare in predeal no 107 pârtia Poliștoaca.

Totul începe cu o rezervare Singura modalitate de a transmite un comentariu este ca mai întâi să facial areați o rezervare. Astfel știm că aceste comentarii vin de la clienți reali treatment și-au petrecut cazare predeal cu piscina interioara sejurul la o unitate de cazare.

Report this wiki page